Gielissen Interiors | Exhibitions | Events

Met een omzet van 70 miljoen euro per jaar zijn we in Nederland marktleider in het realiseren van 3D-presentaties op beurzen. Ook internationaal zijn we actief met vestigingen in Duitsland, België, Noord-Amerika en de Verenigde Arabische Emiraten en een wereldwijd netwerk van lokale partners en leveranciers.

Fullservice partner

Creativiteit en innovatieve concepten zijn onze specialiteit. Naast onze werkzaamheden voor en op Beurzen & Tentoonstellingen creëren we ook (exclusieve) interieurs. Als fullservice partner zijn we in staat onze opdrachtgevers compleet te ontzorgen. Dit maakt onze werkzaamheden zeer divers. Overeenkomst? Kwaliteit en vakmanschap, waarbij onze ervaring van bijna 80 jaar goed van pas komt.

Ons geheim

In ons hart zijn we een sparringpartner voor onze opdrachtgevers. Hun doel wordt ons doel, en dat verliezen onze speciaal samengestelde projectteams nooit uit het oog. En zo realiseren wij voor onze klanten een optimaal rendement. Want ook zij weten dat bij het creëren van effectieve ruimtelijke presentaties meer komt kijken dan de realisatie alleen.

www.gielissen.com

Partner 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer porttitor accumsan accumsan. Duis viverra feugiat urna, in pharetra urna vehicula quis. Etiam eu turpis at leo efficitur congue ut non arcu. Fusce luctus malesuada enim. Nulla ut elit vel massa imperdiet venenatis vitae id ipsum. Praesent condimentum interdum risus sit amet bibendum

© Copyright 2016 - Papro Holding